Tidsbokning

För att du/ni ska få möjligheten att i lugn och ro delta i den kreativa processen och ta fram det smycke som passar Er, erbjuder vi kostnadsfri konsultation. Vänligen ring för att boka tid, 040- 29 35 22, 0708- 57 07 36 eller maila på peter@bypld.se

När ni bokat ett besök tittar vi igenom olika designsförslag för att stämma av olika material, profiler, bredder, stenar etc. Vid konsultation avseende förlovningsringar är det klokt att tänka ett steg till – på vigselringen. Att vara guldsmed och smyckedesigner och tillsammans med er få möjligheten att skapa ett hantverk är alltid lika givande. Ett besök estimeras till ca ta1 1/2 – 2 timmar.

Värderingar

By PLD har stor erfarenhet och kunskap om värderingar, du kan med förtroende vända dig till oss när du behöver få dina smycken värderade.

Oavsett om du ska teckna en försäkring för dina smycken, varit utsatt för stöld, vid bodelning eller bouppteckning hjälper vi dig med en värdering av dina smycken. Här kan du skriva ut ett värderingsintyg och fylla i dina personuppgifter samt uppgifter om dina smycken innan du besöker butiken. Det är bra om uppgifterna är så detaljerade som möjligt. Har du kvitton och/eller bilder på smyckena är det bra att ta med dem också. Tänk på att du behöver boka tid för att få en värdering utförd.

 

Comments are closed.